About

IMG_8065

Joe! Ik ben Elsa Sophie. Sinds een tijdje ben ik in mijn toetsenbord geklommen en schrijf ik onder andere graag over food & fashion. Waarom? Ten eerste is lekker eten mij met de paplepel ingegoten. Je zult bij mij niet snel een simpele Hollandse pot op tafel zien staan. Ik experimenteer graag met verschillende ingrediënten en het is voor mij de kunst iets lekkers te maken dat ook nog eens gezond is. Ten tweede ben ik graag op de hoogte van de laatste trends en met dat gat in mijn hand vertaal ik dat naar mijn persoonlijke wensen.

Daarnaast schrijf ik graag columns die ik hier heel chique word vomits noem. Mijn creativiteit uit ik in recepten en outfits maar ook (een deel van) mijn gedachten en kijk op de wereld vind je hier terug. Ik geloof namelijk dat genoeg mensen food- en fashionartikelen kunnen maken (kijk naar het aantal bloggers dat er is), maar op een bepaalde manier je gedachten onder woorden brengen is een andere tak van sport. Daarmee wil ik graag een persoonlijke touch geven aan Elsa Sophie.

Wil je met mij in contact komen? Stuur dan een mailtje naar: elsasophie@outlook.com

3 gedachtes over “About

  1. Hi Sofie!

   Bedankt voor je berichtje! Super leuk dat je mij hiervoor genomineerd hebt. Ik heb net je artikel gelezen, leuk om zo ook andere bloggers te leren kennen! Je kunt de komende dagen van mij ook een post hierover verwachten :-).

   Liefs,

   Elsa

   Geliked door 1 persoon

   1. Geen enkel probleem, is graag gedaan! Ik vind jouw blog echt heel interessant om te lezen én te bekijken, dus die nominatie was vanzelfsprekend 🙂 Ik kijk er alvast naar uit! ❤

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s